Wednesday 10 February 2016

Hardy Zephrus




Det hæderkronede engelske grejfirma Hardy præsenterer nu deres seneste satsning indenfor high-end fluestænger til krævende fiskeri – nemlig efterfølgeren til de prisvindende og utroligt populære Hardy Zenith og Hardy Proaxis-serier, som mange hardcore fluefiskere vil nikke genkendende til.

Navnet på den nye stang-serie er Hardy Zephrus.

Hardy Zephrus-stængerne bygger på den nyeste teknologi indenfor fremstilling af top-moderne flue-stænger, og Hardy anvender bl.a. den unikke SINTRIX®-teknologi i udviklingen af sine kulfiber-klinger. Dette giver ikke bare en klinge, der er 60 procent stærkere end traditionelle kulfiber-klinger - det giver samtidig en vægt-reduktion på op til hele 30 procent.

I kombination med elegante og rå-stærke REC® Black Pearl Recoil- og Fuji® Titanium-stangøjer sætter Hardy Zephrus standarden for moderne fluefiskeri.

Hardy Zephrus-serien dækker hele spektret indenfor en-hånds fluestænger fra de delikate 8 fods tørflue-stænger i #3 til benhårde 9 fods saltvandsstænger i #12. Uanset om målet er de små kalk-strømmes store sky bækørreder, eller om det er tropernes nådesløse Tarpon i størrelse XXL, er Hardy Zephrus den perfekte rejsepartner.

Hardy Zephrus-klingerne har en hurtig og præcis aktion, og alle klingerne er 4-delte for lettere transport.

Desuden leveres Hardy Zephrus-stængerne naturligvis i et eksklusivt alu-rør med graveret Hardy-logo.

Oplev Hardy Zephrus hos din førende Hardy-forhandler fra november 2015.
Pure Fishing anviser nærmeste forhandler på telefon: 86 44 78 99.

No comments:

Post a Comment