Wednesday 11 May 2022

PENN Slammer IV

PENN SLAMMER IV



En længe ventet opgradering af et af de mest ikoniske spinnehjul, nemlig den ultrapopulære Slammer-serie fra amerikanske PENNâ, er netop kommet på markedet, og den nye PENN® Slammer® IV er fyldt med flere nye og moderne features end nogensinde før.

Hjulet er opbygget omkring et gennemtestet IPX6-forseglet hjulhus og rotor, og derudover har PENN re-designet den ekstremt robuste bremse således, at den ikke bare har opnået en bedre forsegling, men også har opnået et bredere og mere detaljeret bremsespænd for endnu mere præcis bremseeffekt, alt imens kugleleje-supporten sikrer, at det hele kører jævnt og problemfrit.

Ved bl.a. at tilføje CNC-gear i ren messing, et 8+1 rustfrit kugleleje-system, og et hydrofobisk linefører-system, har PENN skabt den ultimative arbejdshest blandt spinnehjul til krævende fiskeri.

PENN® Slammer® IV fås i hele 8 forskellige størrelser fra str. 2500-10500 med en gearing fra 4.7:1 til 6.2:1 afhængig af størrelsen, og dertil kommer yderligere 4 High Speed-modeller i størrelserne 2500, 4500, 6500 og 8500 med en højere gearing fra 5.3:1 til 7.0:1.

 

Specs:

·         Full Metal-hjulramme og -gavle for øget styrke og stabilitet

·         CNC Gear™ teknologi med hoveddrev i ren messing, der sikrer et perfekt tilpasset gear med høj stabilitet

·         IPX6 forseglet hjulhus og rotor

·         Forbedret og forseglet Slammerâ bremsesystem med Dura-Drag™ for ekstrem styrke (Str. 3500-10500)

·         HT-100™ bremse i carbon fiber for uovertruffen bremsekraft og pålidelighed (Str. 2500)

·         8+1 rustfri forseglede kuglelejer

·         Hydrofobisk linefører-system

·         Medfølgende og udskiftelig EVA-håndtagsknop

·         Størrelse 2500-5500 har automatisk bøjle-tilslag

·         Størrelse 6500-10500 har manuelt bøjle-tilslag

 

 

Vejl. priser fra 2.599,-

Oplev PENN® Slammer® IV allerede nu hos førende forhandlere landet over, eller check https://penn-fishing.co.uk/  for mere info om sortimentet.

For yderligere info om PENN kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

Wednesday 4 May 2022

Guide til fiskeknuder



Står du og mangler en vejledning til, hvordan du binder de bedste og stærkeste fiskeknuder, så besøg www.fiskeknuder.dk, som har både animerede vejledninger til at lave fiskeknuder og trin-for-trin vejledninger til fiskeknuder.